AŞAĞIGÖKDERE'NİN GELENEKSEL ADRASAN TEKNE TURU ÜÇÜNCÜ KEZ DÜZENLENDİ

AŞAĞIGÖKDERE'NİN GELENEKSEL ADRASAN TEKNE TURU ÜÇÜNCÜ KEZ DÜZENLENDİ

Gündem Yayın: 01 Haziran 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 01.06.2026 13:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News


Kemal ERBEN /EĞİRDİR , (DHA) - Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Aşağıgökdere Köyü gençleri tarafından geleneksel hale getirilen Adrasan tekne turu etkinliği bu yıl üçüncü kez gerçekleştirildi.
Aşağıgökdere Köyü Muhtarlığı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte köy gençleri ve vatandaşlar bir araya gelerek Adrasan'ın eşsiz koylarında keyifli bir gün geçirdi. Sosyal dayanışma ve birlik beraberlik duygularını güçlendirmeyi amaçlayan organizasyon, katılımcılardan büyük ilgi gördü.
Aşağıgökdere Köyü Muhtarı Yaşar Gökşahan, etkinliğin artık köyün gelenekleri arasına girdiğini belirterek, "Her yıl Kurban Bayramı'nın 4. gününde düzenlediğimiz tekne turumuzun bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdik. Gençlerimizin kaynaşmasına, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine katkı sağlayan bu organizasyonu önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi hedefliyoruz." dedi.
Katılımcılar, Adrasan'ın doğal güzellikleri eşliğinde unutulmaz bir gün yaşarken, etkinlik sonunda organizasyonda emeği geçenlere teşekkür edildi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.