BAŞKAN ÖZER’DEN GÖRÜNTÜLÜ SÜRPRİZ: NİŞAN TÖRENİNE CANLI BAĞLANIP GENÇ ÇİFTİ KUTLADI
BAŞKAN ÖZER’DEN GÖRÜNTÜLÜ SÜRPRİZ: NİŞAN TÖRENİNE CANLI BAĞLANIP GENÇ ÇİFTİ KUTLADI

Kemal ERBEN / EĞİRDİR, (DHA) – Gazetemiz sahibi Kemal Erben’in eski mesai arkadaşlarından Eğirdir Belediyesi Basın Bürosu Personeli Yüksel Kemal Dürüst ile Dilara Eryılmaz, düzenlenen törenle evliliğe ilk adımı atarak nişanlandı.
Çınaraltı Sosyal Tesislerinde yoğun katılımın olduğu nişan töreninde genç çiftin yüzüklerini, AK Parti eski İlçe Başkanı Süleyman Tezcan taktı. Törene Eğirdir Belediye Meclisi üyeleri Adnan Görgülü ve Eyüp Barlas, AK Parti İlçe Başkanı Mustan Özdemir, Eğirdir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Öz, Eğirdir Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Başyiğit ile çok sayıda davetli katıldı.
Şehir dışında bir programda bulunan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer ise nişan törenine görüntülü olarak katıldı. Gazetemiz sahibi Kemal Erben’i arayarak programa canlı bağlanan Özer, davetlilere hitap etti. Genç çifti tebrik eden Özer, bir ömür boyu mutluluklar dileyerek iyi dileklerini iletti.
Samimi ve coşkulu bir atmosferde gerçekleşen törende davetliler, Yüksel Kemal Dürüst ve Dilara Eryılmaz çiftine mutluluk temennisinde bulundu. Genç çift ise bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti.









