“EĞİRDİR GÖLÜ KIRMIZI ÇİZGİMİZ” DİYEN MEHMET OKUTAN ANAHTAR PARTİ EĞİRDİR İLÇE BAŞKANI OLDU
“EĞİRDİR GÖLÜ KIRMIZI ÇİZGİMİZ” DİYEN MEHMET OKUTAN ANAHTAR PARTİ EĞİRDİR İLÇE BAŞKANI OLDU

Kemal ERBEN, EĞİRDİR/(DHA) – Eğirdir’in tanınmış iş insanı ve çiftçilerinden Mehmet Okutan, Anahtar Parti Eğirdir İlçe Başkanlığı görevine atandı. Okutan, Eğirdir Ses’e yaptığı açıklamada, göreve talip olmasındaki en büyük etkenin Eğirdir Gölü’nde yaşanan su sıkıntıları ile tarımda yaşanan sorunlar olduğunu söyledi.
Eğirdir Gölü’nün bölge için hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan Mehmet Okutan, “Eğirdir Gölümüzün su sıkıntıları, tarımda yaşanan su problemleri ile Isparta ve Eğirdir ekonomisinde oluşan kaygılar beni bu göreve talip olmaya yöneltti. Bu sorunlar sadece bugünü değil, geleceğimizi de yakından ilgilendiriyor” dedi.
Okutan, mevcut kurum ve yönetimlerle iş birliğine açık olduklarını belirterek, “Eğirdir Gölü ve tarım için atılacak her adımda, kim taşın altına elini koyuyorsa biz de onların yanında olacağız. Bu mesele siyaset üstü bir meseledir” ifadelerini kullandı.
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nun tensipleri, Anahtar Parti Isparta İl Başkanı Avukat Elif Uzel’in olurlarıyla İlçe Başkanlığı görevine atanan Mehmet Okutan, partisinin Eğirdir’de kapsayıcı bir anlayışla çalışacağını dile getirdi. Okutan, “Partili partisiz, tüm Eğirdir halkımız için var gücümüzle çalışacağız. Amacımız, ilçemizin tüm belde ve köylerimizin sorunlarını dile getirmek ve çözüm üreten bir siyaset anlayışını hâkim kılmak” diye konuştu.
Öte yandan Mehmet Okutan’a parti rozeti, dün Anahtar Parti Tarım Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Demiröz tarafından Antalya’da düzenlenen Tarım Şûrası toplantısında takılmıştı. Uzun yıllar tarım ve sulama alanlarında çeşitli görevlerde bulunan Okutan’ın, özellikle Eğirdir Gölü ve tarımsal üretim konularında aktif çalışmalar yürütmesi bekleniyor.
Anahtar Parti Eğirdir İlçe Başkanı olarak atanan hemşehrimiz Mehmet Okutan’a görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.






