EĞİRDİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YENİ STADYUMDA BÜYÜK KATILIMLA KUTLANDI
EĞİRDİR’DE 23 NİSAN COŞKUSU YENİ STADYUMDA BÜYÜK KATILIMLA KUTLANDI

Kemal ERBEN /EĞİRDİR,(DHA) -Isparta’nın Eğirdir ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.
Yenilenen Eğirdir Belediye Stadyumu’nda gerçekleştirilen kutlama programı, 23 Nisan 2026 Çarşamba günü saat 10.30’da yapıldı. Törene Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, ilçe protokolü, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan mesajı okundu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Kaymakam Ömer Çimşit yaptı.
Törende öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler büyük beğeni topladı. Bağlar İlkokulu ana sınıfı ve özel eğitim öğrencilerinin gösterilerinin yanı sıra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri şiirler okuyarak sahne performansları sergiledi. Halk oyunları gösterisi ise izleyicilerden alkış aldı.
Program kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, konuşmasında 23 Nisan’ın milli egemenliğin ve çocuklara verilen değerin en önemli sembollerinden biri olduğunu vurgulayarak tüm vatandaşların bayramını kutladı.
Kutlama programı, ödül töreninin ardından sona erdi.









































