TÜGVA ISPARTA TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM ÇİMŞİT’E ZİYARET

TÜGVA ISPARTA TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM ÇİMŞİT’E ZİYARET

Gündem Yayın: 29 Nisan 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 29.04.2026 13:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
611 okunma
Google News

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Isparta İl Başkanı Furkan Tülü ve Teşkilat Başkanı Yusuf Altun, Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette TÜGVA Isparta İl Başkanı Furkan Tülü, vakıf olarak Isparta genelinde ve Eğirdir’de yürütülen gençlik faaliyetleri hakkında Kaymakam Ömer Çimşit’e bilgi verdi. Görüşmede gençlere yönelik sosyal, kültürel ve eğitim alanında sürdürülen çalışmalar ele alınırken, yürütülen hizmetlere ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ömer Çimşit, TÜGVA Isparta İl Başkanı Furkan Tülü ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, gençliğe yönelik yapılan her çalışmanın önemli olduğunu ifade etti. Kaymakam Çimşit, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin gençlerin gelişimine katkı sunduğunu belirtti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.