Isparta’daki aşevi için 2,5 milyon lira toplandı
Isparta’daki aşevi için 2,5 milyon lira toplandı

Televizyon programı sunucusu Müge Anlı’nın programında yaptığı açıklamaya göre, Isparta’da hizmete girmesi planlanan yerleşik aşevi için başlatılan bağış kampanyasında 2 milyon 560 bin 29 lira toplandı.
Müge Anlı, programında yaptığı açıklamada, 11 Eylül Cuma günü 3 yeni aşevi ile 1 mobil aşevinin hizmete girdiğini hatırlattı. Isparta’da kurulması planlanan yerleşik aşevinin faaliyete geçebilmesi için ise 10 milyon liraya ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
HEDEFİN YAKLAŞIK DÖRTTE BİRİNE ULAŞILDI
Kampanyada şu ana kadar toplanan 2 milyon 560 bin 29 lira, belirlenen 10 milyon liralık hedefin yaklaşık dörtte birine karşılık geliyor. Anlı, kampanyanın sürdüğünü belirterek Isparta’daki aşevinin bir an önce hizmete girebilmesi için vatandaşlardan destek istedi.
50 LİRALIK BAĞIŞ BİLE DESTEK OLUYOR
Kampanyaya katılmak isteyenlerin cep telefonlarından “MÜGE” yazıp 2868’e SMS göndererek bağış yapabileceği belirtildi. Anlı, miktarı küçük ya da büyük demeden yapılacak her bağışın önem taşıdığını ifade ederek, 50 liralık bağışların dahi kampanyaya katkı sağlayacağını söyledi.
Yurt dışından bağış yapmak isteyenlerin de gerekli bilgiler için program ekibiyle iletişime geçebileceği aktarıldı.
Müge Anlı, kampanyaya bugüne kadar destek verenlere teşekkür ederek, Isparta’da kurulacak yerleşik aşevinin hizmete girebilmesi için yardım çağrısının devam ettiğini vurguladı.




