GÜLLÜ TEYZENİN TEBESSÜMÜ HİZMETİN KARŞILIĞI OLDU

GÜLLÜ TEYZENİN TEBESSÜMÜ HİZMETİN KARŞILIĞI OLDU

Gündem Yayın: 23 Eylül 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 23.09.2026 16:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 26 sn.
Google News

ISPARTA’nın Eğirdir ilçesinde, vatandaşlara yönelik çalışmalar sürerken, Güllü teyzenin yüzündeki tebessüm, yapılan hizmetlerin karşılığı oldu.

Eğirdir Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, ilçede vatandaşların kendilerini yalnız hissetmemesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Belediyenin paylaşımında, “Güllü teyzemizin yüzündeki tebessüm, yaptığımız hizmetin en güzel karşılığı oldu. Eğirdir’de kimse kendini yalnız hissetmesin diye çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.