MİLLETVEKİLİ HALICI'DAN DAYANIŞMA KAMPANYASINA BİR MAAŞLIK DESTEK
MİLLETVEKİLİ HALICI'DAN DAYANIŞMA KAMPANYASINA BİR MAAŞLIK DESTEK

ISPARTA (Eğirdir Ses Haber Merkezi) – YENİ Parti Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, partisinin başlattığı dayanışma kampanyasına bir aylık milletvekili maaşını bağışladığını açıkladı. Halıcı, kampanyanın ilk 24 saatinde vatandaşlardan yoğun destek gördüğünü belirterek, dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Milletvekili Halıcı, yaptığı açıklamada kampanyanın kısa sürede büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, "YENİ Parti'mizin dayanışma kampanyasının ilk 24 saatinde, 32 bin yurttaşımızın yaptığı 114 milyon TL'lik katkı; umudun, dayanışmanın ve ortak mücadele inancının en güçlü göstergesidir." dedi.
Kendisinin de kampanyaya bir maaşıyla destek verdiğini açıklayan Halıcı, "Ben de Isparta Milletvekili olarak kampanyamıza bir maaşımla destek veriyorum. Çünkü biliyoruz ki; dayanışma büyütür, dayanışma güçlendirir, dayanışma yaşatır. Hep birlikte başaracağız." ifadelerini kullandı.
Parti tarafından başlatılan kampanyanın, ekonomik dayanışmayı güçlendirmeyi ve vatandaşların desteğiyle ortak mücadeleyi büyütmeyi hedeflediği belirtildi.




