Temizlik yaparken ezilmekten son anda kurtuldu

Temizlik yaparken ezilmekten son anda kurtuldu

Gündem Yayın: 15 Eylül 2026 - Salı - Güncelleme: 15.09.2026 14:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

(DHA)- ISPARTA'nın Yalvaç ilçesinde kontrolden çıkan kamyonet park halindeki otomobil ve 2 motosiklete çarptı. Kaza sırasında olay yerinde temizlik yapan esnaf ise ezilmekten son anda kurtuldu. Kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

 
 

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Yalvaç'a bağlı Görgü Orta Mahallesi Fabrika Caddesi'nde meydana geldi. 32 GE 887 plakalı kamyonet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki otomobil ile 2 motosiklete çarptı. Kaza sırasında iş yerinin önünü süpüren A.C. ise hızla üzerine gelen kamyonetten son anda kaçıp, kurtuldu. Kamyonet sürücüsü kazadan sonra olaydan uzaklaşırken olayı görenler durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ihbarda bulundu. Emniyet kaçan aracı ve sürücüyü tespit etmek amacıyla çalışma başlattı. Olayda 2 motosiklet ile otomobil hasar gördü. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. (DHA)

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.